"Κόλλησε" στο 0 η Εθνική.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Βεζυργιάννης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση στο άδειο ΟΑΚΑ, χάνοντας πέναλτι με τον Μπακασέτα στο 18' και φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να δεχτεί και τέρμα από τους Κοσοβάρους.

Ο Τζον Φαν Σιπ παρέταξε την ίδια εντεκάδα με αυτήν της Κυριακής κόντρα στη Μολδαβία, ενώ το Κόσοβο παρουσιάστηκε με έναν σχηματισμό 3-5-2 χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό και με έναν τερματοφύλακα σε σπουδαία μέρα. 

Στο πρώτο ημίχρονο το Κόσοβο μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, αλλά μετά από ένα τέταρτο η Εθνική ισορρόπησε, απειλώντας κυρίως από τα άκρα με Λημνιό και Γιαννούλη. Η πιο μεγάλη φάση του ημιχρόνου ήταν στο 18', όταν ο Μούριτς απέκρουσε πέναλτι του Μπακασέτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Κόσοβο θα μπορούσε να προηγηθεί με τις φάσεις που δημιούργησε,  αλλά αυτες είτε έβρισκαν στον Βλαχοδήμο είτε στον Χατζηδιάκο. Ο δεύτερος μάλιστα έπειτα απο μία φάση διαρκείας, έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή, σώζοντας την Εθνική. 

Τα τελευταία λεπτά  κύλησαν με μια ανούσια κατοχή των Ελλήνων οι οποία δεν έβρισκαν κενούς χώρους κόντρα στη πολυπρόσωπη άμυνα του Κοσόβου αναγκάζοντας έτσι την Εθνική να πάρει μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας και να χάσει έδαφος στη μάχη της πρωτιάς κόντρα στη Σλοβενία 

Βαθμολογία: 
  1. Σλοβενία (10 πόντοι)
  2. Ελλάδα (8 πόντοι)
  3. Κόσοβο (2 πόντοι)
  4. Μολδαβία ( 1 πόντος)    


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Την καθάρισε!

Η διαμαρτυρία στην εποχή της κανονικότητας

One Minute News GR : Εισαγωγικό