Σεν Γκάλεν - ΑΕΚ 0-1 : "Απέδρασε" από την Ελβετία!

 


Γράφει ο  Κωνσταντίνος Βεζυργιάννης


 Σεν Γκάλεν - ΑΕΚ 0-1

Η ΑΕΚ, στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι για την φετινή χρονιά, δοκιμάστηκε κόντρα στην δυνατή βροχή, αλλά και την επικίνδυνη Σεν Γκάλεν.
Ο Μάσιμο Καρέρα παρέταξε την "Ένωση" με έναν σχηματισμό 4-3-3 και με πολλά νέα πρόσωπα όπως τους Ινσούα , Ανσαριφάρντ , Γκαρσία και Σάκχοφ.
Στο πρώτο ημίχρονο, το πάνω χέρι το είχε η ελβετική ομάδα, καθώς έχασε μεγάλες ευκαιρίες, με τον Τσιντώτα να πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις με την φανέλα της ΑΕΚ. Σιμόες και Λιβάγια δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και έτσι αυτό το χορταστικό ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, η φάσεις μειώθηκαν όπως και το ενδιαφέρον και όλα έδειχναν πως το ματς θα οδηγηθεί σε παράταση.
Στο 70' ωστόσο μετά από μια εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Μάνταλου στον Ολιβέιρα στο τρανζίσιον , ο τελευταίος δέχτηκε μαρκάρισμα από τον πορτιέρο της ελβετικής ομάδας και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Ο Ολιβέιρα εκτέλεσε, ο Άτι απέκρουσε και στην επαναφορά ο Πορτογάλος έκανε το 0-1 για την ΑΕΚ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Η ΑΕΚ έκανε ένα μέτριο προς καλό παιχνίδι, ωστόσο εάν επιθυμεί να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της Βόλφσμπουργκ θα πρέπει να βελτιωθεί περισσότερο τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Την καθάρισε!

Η διαμαρτυρία στην εποχή της κανονικότητας

"Κόλλησε" στο 0 η Εθνική.