Σύνοψη 3ης αγωνιστικής Super League Interwetten

Γράφει ο Κωνσταντίνος Βεζυργιάννης.

 Βόλος - ΠΑΟΚ 0-0

Ο Αμπέλ Φερέιρα είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στο ματς κοντρα στην Κρασνοντάρ, αλλά και να δοκιμάσει τους νεοαποκτηθέντες Τσόλακ και Ουάγκε, προχωρώντας έτσι σε εκτεταμένο rotation.

Το ρίσκο του όμως αυτό στοίχισε στην ομάδα του "Δικεφάλου", καθώς το ματς έληξε ισόπαλο και χωρίς τέρματα. Ο Βόλος οργανώθηκε καλά στην άμυνα ενώ επιθετικά δεν απείλησε ιδιαιτέρως.


 Ολυμπιακός - Παναιτωλικός  2-0

Οι "Ερυθρόλευκοι"συνέχισαν το νικηφόρο σερί νικών αφού κέρδισαν τους Αγρινιώτες με γκολ από τους Ελ Αραμπί και Καφού σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες. 

Ο Παναιτωλικός από την άλλη, παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστικός και θα μπορούσε κάλλιστα να σκοράρει, όμως βρήκε τον Σα σε εξαιρετική μέρα.


Άρης - ΠΑΣ Γιάννενα 2-2

Ένα ματς για γερά νεύρα πραγματοποιήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης με τις δύο ομάδες να είναι εξαιρετικές σε κάθε ημίχρονο η καθεμία.

Στην ανάπαυλα οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με 2 γκολ με σκόρερ τους Νάουμετς και Παντελάκη. Ο Άρης απάντησε αρχικά με Φετφατζίδη και στη συνέχεια με την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ματίγια. 

Οι "Κίτρινοι" είχαν παραπάνω ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη όμως Χουτεσιώτης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση για τον ΠΑΣ.


ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-2

Ίσως το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με πολλά γκολ, ανατροπή και πολύ ενδιαφέρον μέχρι την λήξη του.

Ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με σκόρερ τον Μανούσο, με την φάση να έχει εξετασθεί λεπτομερώς από το VAR.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΟΦΗ βρήκε διαθέσιμους χώρους και με πρωταγωνιστή τον Σαρδινέρο έφτασε στην ανατροπή.

Τα πράγματα φάνταζαν ιδανικά για τους Ηρακλειώτες όταν ο Μουνίθ πήρε κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Όμως στη τελευταία φάση του παιχνιδιού, προωθημένος Γούτας νίκησε με το κεφάλι τον Waterman γράφοντας το τελικό 2-2.



ΑΕΚ - Λαμιά 3-0

Στην δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια προχώρησε η "Ένωση" πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τη Λαμία.

Το σκορ άνοιξε ο νεοαποκτηθέν Λιβάι Γκαρσία, ενώ Κρίστιτσιτς και Ενομπακαρέ σημείωσαν τα αλλα δύο τέρματα για την ομάδα του Καρέρα.

Η Λαμία αμυντικά, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τους επιθετικούς της ΑΕΚ και τις εμπνεύσεις του νεαρού Μαχαίρα, ενώ επιθετικά αρκέστηκε σε μερικά σουτ στα οποία αντέδρασε σταθερά ο Τσιντώτας.



ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 1-1

Σε ένα μέτριο ματς με λίγες φάσεις η Λάρισα κατάφερε να παραμένει αήττητη στα πρώτα δύο εντός έδρας ματς της.

Οι "Πρασινοι" κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μακέντα στο 28 και στη συνέχεια απλά να απειλούν την εστία του Νάγκι χωρίς αποτέλεσμα.

Οι "Βυσσινί" απαντούσαν με μερικές στημένες φάσεις αλλα ο Διούδης βρισκόταν σε ετοιμότητα.

Όμως στο 86 ο Πινακάς με κεφαλιά απο σέντρα του Τόρζε, κατάφερε να νικήσει τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα και να προσφέρει τον πολυπόθητο βαθμό στην ομάδα του.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Την καθάρισε!

Η διαμαρτυρία στην εποχή της κανονικότητας

"Κόλλησε" στο 0 η Εθνική.