Ούτε με την τέταρτη ο Δικέφαλος!

 Γράφει ο Κωνσταντίνος Βεζυργιάννης 


Άτυχος για ακόμα μια φορά ο Δικέφαλος του Βορρά, ο οποίος στο περισσότερο μέρος του αγώνα ήταν καλύτερος αλλά μετά το 70, κατέρρευσε και έχασε με 2-1 από την Κρασνοντάρ στην -άδεια από κόσμο- Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν καλλιστα να σκοράρουν με τους Ζίφκοβιτς και Κρέσπο να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο πρώτο τέταρτο ασκώντας ασφυκτική πίεση στα καρέ του Σαφόνοφ, όμως η Κρασνοντάρ ήταν καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν, αποκρούοντας τις επιθέσεις του Δικεφάλου.

Στο 73' έπειτα απο μία αντεπίθεση των Ρώσων, ο Μιχαηλίδης πέτυχε αυτογκόλ δίνοντας στην ομάδα του Μάρκους Μπεργκ σκορ πρόκρισης. 

Όμως σχεδόν αμέσως ήρθε και η απάντηση του ΠΑΟΚ με την κεφαλιά του Ελ Καντουρί από εκτέλεση φάουλ του Σβαμπ. Και τότε έγινε το απίστευτο!

Δεν πέρασε ένα λεπτό από την επίτευξη του τέρματος του Μαροκινού και η Κρασνοντάρ με την δεύτερη τελική της στο δεύτερο ημίχρονο,  σκόραρε με τον Καμπελά αφού η μπάλα πρώτα χτύπησε την κάθετη δοκό του Ζίφκο Ζιφκοβιτς. 

Σε εκείνο το σημείο,  το ματς είχε χαθεί. Ακολούθησαν λίγες ακόμα φάσεις μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Ορσάτο και τους πανηγυρισμούς των Ρώσων.

Πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται να συνεχίσει με επιτυχία την ευρωπαϊκή του πορεία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, οπου εκεί θα αντιμετωπίσει τις Αϊντχόφεν, Γρανάδα και Ομόνοια Λευκωσίας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Την καθάρισε!

Η διαμαρτυρία στην εποχή της κανονικότητας

One Minute News GR : Εισαγωγικό